![Forum Forum na temat zdrowia Strona Główna](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Forum na temat zdrowia Forum dla ludzi, którzy chcą podyskutować o zdrowiu.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vivienne
Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Nie 23:15, 28 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie zwracałam uwagi Nie wydaje m sie jednak zeby az tak to sie rzucało w oczy
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gonzogg
Dołączył: 10 Gru 2011
Posty: 71
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pon 15:45, 29 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
W mięsie ciężko to zauważyć. Te nakłucia widać przede wszystkim w wędlinach. W niektórych szynkach naprawdę rzucają się w oczy. Oczywiście w tych tańszych.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vivienne
Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pon 22:55, 29 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
A to juz inna sprawa - ja wędliny staram sie robic sama, albo kupować w sprawdzonych miejscach
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gonzogg
Dołączył: 10 Gru 2011
Posty: 71
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 22:26, 30 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
To też dobra praktyka Ale tak czy inaczej - dobrze wiedzieć na co zwracać uwagę
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vivienne
Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Śro 0:32, 31 Paź 2012 Temat postu: |
|
|
no tak - ale powiem ci, że nigdy sie nie spotkałam z takimi nakłuciami, jak to sprawdzić?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m.alutka
Dołączył: 06 Lis 2012
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 21:48, 06 Lis 2012 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi sie, że trochę przesadzacie - teraz chyba już takich numerów sie nie robi.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vivienne
Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 21:59, 06 Lis 2012 Temat postu: |
|
|
Jeszcze byś się zdziwiła jak kombinują niekóre zakłady.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gonzogg
Dołączył: 10 Gru 2011
Posty: 71
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Wto 22:00, 13 Lis 2012 Temat postu: |
|
|
Niestety, ale bardzo często się tak robi. Proceder nagminny jest w przypadku wędlin tańszych. Smutne, ale prawdziwe...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SocAl
Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Śro 13:01, 27 Mar 2013 Temat postu: |
|
|
Solanki sa wciąż poraktykowane i nie ma w tym nic niezwykłego. taki jest proces produkcyjny. wystarczy przekroić szynkę w pół i popatrzeć pod światło pod kątem jak mieni się kolorami tęczy. normalna szynka jest krucha a nie żelowa od elastyny
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bsuszczynska
Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Czw 16:44, 27 Mar 2014 Temat postu: |
|
|
ale trzeba pamiętać że o warzywach i owocach które tak samo ważne w naszej diecie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif) |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|